STUART LOFT ANTWERPEN
ANTWERPEN • StuArt loft Antwerpen is een initiatief van Hanneke en Kas Stuart. Vanaf 1992 hebben zij ervaring met het exposeren van hedendaagse kunst. StuArt galerie hebben zij tot een toonaangevende galerie in Bergen op Zoom gemaakt.

In 2010 hebben zij een nieuwe start gemaakt met, stuArt loft - atelier voor hedendaagse kunst, in Antwerpen. Daar vindt jaarlijks een viertal dubbeltentoonstellingen van het werk van Belgische en Nederlandse kunstenaars plaats en wordt er eigen werk van Kas Stuart gepresenteerd.

In hun unieke loft aan de Museumstraat wordt een veelheid aan werken getoond zoals schilderijen, beelden, keramiek, glas en andere vormen van kunst met één verbindende factor; fris hedendaags.

stuArt loft is gelegen op de bovenste (derde) etage van een uit 1904 daterend voormalig pakhuis aan de Museumstraat 31/33. De Museumstraat is gelegen in Antwerpen-Zuid tussen het Museum voor Schone Kunsten en het MuHKA.
Met veel vindingrijkheid en inzet hebben zij daar, deels eigenhandig, een prachtige plek voor exposities en andere activiteiten gemaakt.

De lift brengt u naar een bijzonder staaltje van industriële architectuur. Bij binnenkomst op de bovenste etage komt het licht uit het originele “zaagtand dak” de bezoeker tegemoet.

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de expositie’s en andere activiteiten, kunt u uw e-mail adres aan ons doorgeven. stuartloft@telenet.be
mail ons
0032.3 289 42 59
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
voor de expositiekalender; raadpleeg de web-site
volop gratis parkeerruimte op Waalse/Vlaamse Kaai
Museumstraat 31-33 bus3
2000 Antwerpen
breng me hierheen