IDEKA ART STUDIO
LEKE • Mijn naam is Inge De Knop en ik ben woonachtig in Leke. Na jaren van meer traditionele schilderijen en keramiek beelden ben ik me sinds kort gaan specialiseren in Acryl Gieten of Flow Art.

FLOW ART is een vorm van abstracte kunst die acrylverf gebruikt met een zeer vloeibare consistentie. De verschillende acryl-verven reageren met elkaar en met de toegevoegde additieven. Alles wordt gecombineerd om interessante en visueel organische motieven te bekomen.

Ik maak gebruik van de veelzijdigheid van High Flow Acrylics, waardoor ik de vrijheid krijg om verschillende effecten en kleurcombinaties te creëren. Fluid Art opent veel mogelijkheden en is zeker de moeite waard om mee te experimenteren. Het is vooral een spel van kleur, transparantie en consistentie. Door toevoeging van additieven en mediums worden steeds verschillende resultaten bekomen.

De manier waarop verf en additieven in combinatie met verschillende temperaturen op elkaar reageren is steeds weer een feest om te zien. Vanuit al die gezichtspunten is High Flow Acrylics echt een kunstvorm die nieuwe uitdrukkingsmogelijkheden creëert.

Regelmatig organiseer ik workshops. Deze gaan door in Leke - Diksmuide. We kunnen ook een workshop organiseren ter plaatse. Dit wordt veel gedaan bij verjaardagsfeestjes en vrijgezellen avonden. Het resultaat is een prachtig kunstwerk voor het feestvarken.

Art is unique, it is never the same despite the insistence of the world to place art in boxes with labels.
Kunst is uniek, het is nooit hetzelfde ondanks het aandringen van de wereld om kunst in hokjes met labels te plaatsen.
mail ons
0032.483 05 62 32