GALERIE-BEELDENTUIN EXELMANS
MAASEIK • Na 18 jaren en 80 wisseltentoonstellingen van kunstwerken van bekende en minder bekende (professionele) kunstenaars in galerie en beeldentuin kozen wij voor een nieuw concept.

Galerie en beeldentuin zijn omgebouwd tot een ‘Permanente kunstbeurs‘. Meer dan 60 kunstenaars zijn bereid gevonden, elk in een beperkte ruimte, hun recente werken te presenteren. Ze zullen regelmatig zorgen voor vernieuwing van het aanbod. Tevens wordt het aantal deelnemende kunstenaars gewisseld en aangevuld. Deze grote groepstentoonstelling blijft doorlopend. Een zestigtal andere kunstenaars presenteren een beperkt aantal kunstwerken in de permanente stock van de galerie en beeldentuin.
‘Meer dan 1000 kunstwerken van meer dan 100 professionele internationale kunstenaars !’

Schilderijen (olie – acryl) – tekeningen – litho’s – zeefdrukken – etsen – beelden ( brons – marmer – arduin en andere steen soorten – roestvrij staal – diverse andere metalen – keramiek – kunststof – glas)

In de beeldentuin (eerder een ‘openlucht-galerie’) zijn steeds meer dan 120 beelden opgesteld in een decor met bomen, heesters en bloemen. Het algemeen zicht over het verzorgde grastapijt oogt overweldigend. Bij middel van taxus- en buxushagen zijn ‘kamers’ gecreëerd waarin de beelden van kunstenaars gesepareerd worden opgesteld. Alle tentoongestelde beelden in de tuin zijn water- en vorstbestendig.

De vele beelden beschikken natuurlijk niet over voldoende ruimte in onze tuin, maar als het beeld van uw keuze afzonderlijk op de ideale plek in uw tuin wordt geplaatst dan zal het voldoende ruimte krijgen en honderd procent tot zijn recht komen. Wij leveren, plaatsen en geven gratis advies.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Open zaterdag en zondag
van 14.00 tot 18.00 u

Alle andere dagen en uren na afspraak
Tel +32 (0)89 864 558
Zandbergerstraat 10
3680 Maaseik
breng me hierheen